Praktijk voor coaching en psychomotorische therapie

Praktijk voor coaching en psychomotorische therapie.

Voor mensen met worstelingen betreffende keuzes in hun leven

  • keuzes die er toe doen in de relationele sfeer.
  • keuzes die er toe doen met betrekking tot werk en scholing
  • keuzes die er toe doen met betrekking tot omgaan met kwetsbaarheden
    als verslaving, omgaan met financiën, omgaan met psychische problematiek, omgaan met lichamelijke (chronische) klachten.

Vanuit mijn ervaring met mijn cliënten weet ik dat mensen een grote veerkracht hebben, zij hun eigen positie willen verkrijgen ten opzichte van de problemen, ze eigenlijk wel eerste ideeën en oplossingen weten voor de problemen en de wens hebben gelukkig te zijn wat het leven dan ook met zich meebrengt.

Mijn therapeutische wijze van doen;

  • narratief; welke verhalen vertel je over jezelf, vertellen anderen over jou en welke verhalen zijn er ook maar (nog) verborgen.
  • kortdurend en oplossingsgericht;  het aantal sessies zal zijn tussen de drie tot vijf, dan is er altijd een eerste verandering en verbetering in je situatie.
  •  contextueel;  mogelijk is je worsteling gerelateerd aan familie situaties, door middel van een genogram en eventueel werken met duplo verbeeldingen is dat uit te werken. Met duplo afbeeldingen zijn ook specifieke situaties uit te werken, een conflict in beeld brengen, maar ook  rouw en verlies.
  • psychomotorisch, dat betekent dat in elke oplossingen er altijd ook een andere lichaamshouding hoort, een ander gebaar, een anders kijken, voelen en ervaren. Een andere plek in je woning, op je werk, achter je bureau of in het openbaar vervoer. Mogelijk andere kleding of kleuren. Dit klinkt misschien wat raar, het is ook non-verbaal en dus lastig om te zetten in taal, het is een ervaren.

Kosten: gerelateerd aan je inkomen en je financiële mogelijkheden uitgaande van € 40,00 per ontmoeting welk om en nabij 1 uur en soms
1 ½ uur duurt.

Mocht je behoefte hebben aan een eerste gesprek dan bel gerust of stuur me een bericht eventueel via de contactpagina

Eric Albers

Praktijk voor narratieve therapie
Psychomotorisch therapeut
Heikantseweg 6
6587AN Middelaar
Tel: 0628630037